Het liefste zou u uw (vakantie)huis van lekker veel groen voorzien. Dat zorgt direct voor kleur en sfeer! Maar al dat groen onderhouden en in leven houden is een ander verhaal. Met zijden bloemen heeft u nergens meer omkijken naar. En deze bieden nog veel meer voordelen! Want die donkere
hoek in huis, dat warme plekje boven de radiator of die paar weken in de zomer dat u op vakantie bent, zijn ineens geen enkel probleem meer. Voor zijden bloemen hoeft u geen groene vingers te hebben en geen optimale omstandigheden!

Even voelen en dan nog twijfels? Dan is onze missie geslaagd! Bij Exclusief Ingericht kunt u zijden boeketten of planten huren of kopen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dat zorgt direct voor een welkom en warm gevoel; een thuisgevoel! Een eerste indruk maakt u maar één keer bij uw gasten/klanten. Interieurbeplanting is een onmisbaar stukje aankleding dat niet alleen voor sfeer zorgt maar ook professionaliteit uitstraalt en de ideale oplossing is om een goede akoestiek te creëren.

Chat openen
Waarmee mogen we u helpen?