Over onze zijden bloemen en planten

Benieuwd wie de wervelwind, doorpakker en het creatieve brein achter Exclusief Ingericht is? Lees dan verder en ontdek de wondere wereld van kunstbloemen.

Over exclusief ingericht

Exclusief Ingericht is specialist in zijden bloemen en planten. In kwaliteit. In meedenken met de klant en maatwerk. We kijken niet alleen naar wat het mooist is, maar ook naar wat het meest praktisch is en past bij de looproutes van jouw personeel of klanten. We houden van korte lijntjes, vernieuwende samenstellingen en een benaderbare opstelling. No-nonsens, betrouwbaar, oplossingsgericht en vol enthousiasme!

Wie zijn wij?

Wat ons maakt wie wij zijn?

Dé specialist in zijden bloemen en planten

We begeven ons elke dag in de wereld van planten en bloemen. Met talloze topleveranciers zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in ons vakgebied en de meest bijzondere, verrassende en exclusieve artikelen. We bezoeken beurzen om up-to-date te blijven en omringen ons met de mooiste producten, zodat wij die je aan kunnen aanbieden. Daarbij gaan we niet voor gewoon goed, maar voor fantastisch!

Over Sophie Buijs

  • Zakelijke wervelwind
  • Actiegericht
  • No-nonsens
  • Aanpakker
  • Creatief brein
  • Altijd op zoek naar het beste, beter, iets unieks!

    Sophie Buijs is het gezicht achter Exclusief Ingericht. Ze spreekt de taal van haar klanten.  Met een achtergrond in de zakelijke markt heeft ze er uiteindelijk voor gekozen om zich in zijden bloemen en planten te specialiseren omdat het een stijlvol, tijdloos en puur product is. Zelf is ze minstens zo creatief, kleurrijk en spontaan als een exclusief wildboeket! 

Altijd op zoek naar de nieuwste trends

We begeven ons elke dag in de wereld van planten en bloemen. Met talloze topleveranciers zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in ons vakgebied en de meest bijzondere, verrassende en exclusieve artikelen. We bezoeken beurzen om up-to-date te blijven en omringen ons met de mooiste producten, zodat wij die je kunnen aanbieden. Daarbij gaan we niet voor gewoon goed, maar voor fantastisch!

Reviews

Dit zeggen onze klanten.

Bij exclusief ingericht  houden we van openheid en transparantie. Daarom delen we graag de eerlijke reviews van mensen die je voorgingen. 

Dhr.Droomers
Een jaar geleden
5/5

Een mooie boeket met vaas en zuil geleverd, zeer klant vriendelijk en duidelijk geholpen. Echt een aanrader! 

Mevr. van Vaan
Een jaar geleden
5/5

Bedankt Sophie voor de prachtige bloemen en planten. Je hebt ons goed geadviseerd want ze staan geweldige in onze nieuwe woonkamer! Ook voor op onze toekomstige keuken kom ik graag weer bij je terug. 

Dhr. Wijnzinnig
Een jaar geleden
5/5

Sofie werkt met veel aandacht en zorg voor haar prachtige zijde bloemstukken. Het zijn echt kunstwerken! Ook zijn er diverse mogelijkheden, ze denkt hierin mee wat past bij de klant. De bloemstukken zijn kleurrijk, met liefde samengesteld en indien nodig ook in thema. Ik ben zeer tevreden! 

Waarmee mogen we je helpen?