Welkom!

Exclusief Ingericht is specialist in zijden bloemen en planten. In kwaliteit. In meedenken met de klant en maatwerk. We kijken niet alleen naar wat het mooist is, maar ook naar wat het meest praktisch is en past bij de looproutes van uw personeel, klanten of bij u in huis. We houden van korte lijntjes, vernieuwende samenstellingen en een benaderbare opstelling. No-nonsens, betrouwbaar, oplossingsgericht en vol enthousiasme!

We begeven ons elke dag in de wereld van bloemen en planten. Met talloze leveranciers zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in ons vakgebied en de meest bijzondere, verrassende en exclusieve artikelen. We bezoeken beurzen om up-to-date te blijven en omringen ons met de mooiste producten zodat wij die aan u kunnen aanbieden. Daarbij gaan we niet voor gewoon goed maar voor fantastisch!

Over Sophie

Sophie Buijs is het gezicht achter Exclusief Ingericht. Ze spreekt de taal van haar klanten.  Met een achtergrond in de zakelijke markt heeft ze er uiteindelijk voor gekozen om zich in zijden bloemen en planten te specialiseren omdat het een heel stijlvol, tijdloos en puur product is. En zelf is ze minstens zo creatief, kleurrijk en spontaan als een mooi wildboeket!

 “Ieder project wordt zorgvuldig op maat gemaakt voor de klant”

Sophie: “Ik hou van het contact met mensen. Mensen blij maken is het allerleukste om te doen. En daar dragen zijden bloemen aan bij, want die maken alles nog fleuriger en de mensen nog vrolijker. Wanneer ik klanten zie stralen en hun ideaalplaatje werkelijkheid wordt, kan ik alleen maar denken: yes, ik mag dit doen!” 

Exclusief

Specialist in kunstbloemen en planten, en bij behorende accessoires

handgemaakt

Handgemaakte boeketten van zijde, in ons eigen atelier op maat gemaakt

Duurzaam

Duurzaam ontwerp. De beste kwaliteit. Tijdloos design

Chat openen
Waarmee mogen we u helpen?