Search
Close this search box.

Kan ik kunsttulpen buiten gebruiken?

De meeste kunstbloemen, inclusief kunsttulpen, zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis. Langdurige blootstelling aan zonlicht en weersinvloeden kan de kleuren doen vervagen en de materialen beschadigen. De tulpen van Exclusief Ingericht zijn dan ook geschikt voor binnenshuis.

Hoe kan ik kunsttulpen schoonmaken?

Kunst tulpen kunnen voorzichtig worden gereinigd met een zachte borstel, een föhn op lage stand, of door ze voorzichtig af te stoffen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de materialen kunnen beschadigen.

Hoe onderhoud ik kunsttulpen?

Kunsttulpen vereisen over het algemeen minder onderhoud dan echte bloemen. Stof ze af indien nodig en vermijd blootstelling aan direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.

Zijn zijden bloemen allergievrij?

Ja, zijden bloemen veroorzaken over het algemeen geen allergieën, omdat ze geen pollen of geuren afgeven zoals echte bloemen dat doen. Ze zijn daarom een goede keuze voor mensen met allergieën.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Jazeker! Wij verzenden ook naar het buitenland. Bij de checkout kan je het gewenste land selecteren, staat jouw land er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het op de juiste bestemming wordt geleverd.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Voor onze webshop producten is dit mogelijk, voor custom-made producten helaas niet. Wil je een product retourneren? Neem dan contact met ons op.