De mooiste kunstbloemen in huis!

Kunstbloemen in huis

 

Denkt u erover na om kunstbloemen aan te schaffen? Maar zijn er nog twijfels? In deze blog vertellen wij je waarom kunstbloemen een duurzamer alternatief is voor verse bloemen.

Bij Exclusief ingericht hebben we een uitgebreid assortiment kunstbloemen. Ze zijn van hoge kwaliteit en nauwelijks van echt te onderscheiden. Je kunt de zijden bloemen mooi combineren in een schitterend boeket.

Combinaties

Van deze zijden bloemen kun je jarenlang genieten en het is een sfeervolle en kleurrijke toevoeging in jouw huis. Een voordeel van de zijden bloemen is dat je kunt blijven wisselen van bloemsoort, kleur, combinaties en verschillende vazen. Je kunt kiezen voor zomerboeketten, maar ook voor winter- of najaars boeketten. Alle combinaties in soorten en maten zijn beschikbaar. Wanneer je even iets anders wilt in huis, hoef je maar een aantal bloemen te vervangen en iedereen zal denken dat je weer een nieuw boeket hebt staan!

Je hebt geen groene vingers nodig, want de bloemen hebben geen onderhoud nodig. Je kunt ze neerzetten waar je zelf wilt: zon, schaduw, woonkamer, voor het raam, het maakt allemaal niet uit. De kunstbloemen kunnen overal staan. Ze hoeven maar een paar keer per jaar gepoetst te worden met een droge doek zodat het boeket weer stofvrij is.


Makkelijk in gebruik

Het grootste voordeel van kunstbloemen is de eenvoud. Het bespaart je veel tijd en geld. Kunstbloemen kopen is een investering waar je uiteindelijk jaren plezier van kan hebben. Reken je winst maar uit, wanneer je elke week een bos bloemen koopt, of een jaar lang kunt doen met een bos kunstbloemen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het water geven aan de planten, maar kunt onbezorgd genieten van een schitterend boeket.

Allergie

Als je een pollenallergie hebt zijn kunstbloemen de perfecte oplossing in huis. Je kunt zo genieten van een mooi kleurrijk boeket zonder dat je er allergisch op reageert.

De vraag naar kunstbloemen stijgt

De afgelopen jaren is de populariteit in kunstbloemen enorm gestegen. De kwaliteit en de details van bloemen zijn enorm verbeterd ten opzichte van vroeger. Mensen nemen steeds vaker kunstbloemen in huis en gaan kunstbloemen steeds meer accepteren. Vroeger wilde mensen absoluut geen kunstbloemen in huis omdat deze nep waren. Nu gaan mensen steeds meer de voordelen er van zien en worden kunstbloemen steeds populairder. Hieronder zie je de 5 populairste kleuren en bloemen waar mensen interesse in hebben.

5 populairste kleuren                          5 populairste bloemen

          Roze                                                     – Roos

          Wit                                                        – Magnolia

          Blauw                                                   – Pioenroos

          Paars                                                   – Delphinium

      Goud                                                    – Bloesem