zakelijk

Even voelen en dan nog twijfels? Dan is onze missie geslaagd! Bij Exclusief Ingericht kunt u zijden boeketten of planten kopen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dat zorgt direct voor een welkom en warm gevoel; een thuisgevoel! Een eerste indruk maakt u maar één keer bij uw gasten/klanten. Interieurbeplanting is een onmisbaar stukje aankleding dat niet alleen voor sfeer zorgt maar ook professionaliteit uitstraalt en de ideale oplossing is om een goede akoestiek te creëren.

Zijden bloemen hebben nog veel meer voordelen. Ze zijn duurzaam en hebben geen onderhoud nodig, wat ideaal is tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes maar u ook heel wat tijd en geld bespaart. Onze ervaren styliste zorgt altijd voor een passend plaatje bij u op kantoor. Wij kunnen zelfs met uw interieurarchitect samenwerken om een compleet plaatje te realiseren, aangepast aan de uitstraling en identiteit van uw bedrijf. Op deze manier zorgen we voor maatwerk en een up-to-date resultaat. Ons maatwerk gaat zelfs zo ver, dat ook grote kunstbomen met de gewenste kleur op maat gemaakt kunnen worden. Het plafond van uw kantoor is zeker niet onze limit!

Met Exclusief Ingericht ziet uw werkomgeving of ontvangstruimte er altijd fris en bloemrijk uit. Zo helpen we u uw klanten, bezoekers en gasten een prettig gevoel te geven. Want ook zij verdienen de mooiste omgeving. Het is zelfs bewezen dat een groene werkomgeving bijdraagt aan een positieve werkervaring!

Onze voordelen:

          Nauwelijks van echt te onderscheiden

          Inclusief pot of vaas

         Gratis proefplaatsing mogelijk

         Ervaren bloemstylist voor gratis advies

         Perfect bij allergieën

         Kostenreductie tot wel 70% t.o.v. verse bloemen! 

ONTMOETING

We komen bij u op locatie om uw wensen en voorkeuren te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze sfeervolle, inspirerende showroom.

ONTWERP

We maken een groenplan op maat naar wens, smaak en omgeving

LEVERING

We realiseren uw ideale groenplan op locatie. Het genieten kan beginnen!

LATEN WE SAMEN IETS MOOIS CREËREN! LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.

    Chat openen
    Waarmee mogen we u helpen?