Zoek
Sluit dit zoekvak.

Positieve werkervaring

Kantoorbeplanting voor een inspirerende werkomgeving

Wij verdiepen ons in de bedrijfscultuur en identiteit, denken mee in looproutes en dragen bij aan een totaalbeleving. Met Exclusief Ingericht ziet iedere werkomgeving, showroom of event er altijd professioneel en verzorgd uit. Zo helpen we mee om jouw klanten, bezoekers en gasten een prettig gevoel te geven. Want juist zij verdienen de mooiste omgeving. Het is bewezen dat een groene werkomgeving bijdraagt aan een positieve werkervaring en het werkt stress verlagend! Ons creatieve team hoor graag jullie verhaal en denken mee in maatwerk advies!  

De pijnpunten die jij ervaart

Is dit herkenbaar ?

zijde bloemen
DSCF3675
DSCF3673
AfterlightImage

Wij brengen jouw merk tot bloei!

Wij voorzien jouw bedrijf volledig van nieuwe interieurbeplanting

Niemand die met planten de juiste stijl weet neer te zetten. Niemand die die verwelkte bos bloemen even weggooit, terwijl het geen gezicht is! Dankzij Exclusief Ingericht zijn jouw gebrek aan tijd, groene vingers en die droevige bos die altijd 5 dagen te lang op de balie staat verleden tijd.

Wij begrijpen wat je nodig hebt en regelen het voor jou! Onze zijden bloemen en planten garanderen een luxe uitstraling, een eyecatcher en een upgrade voor elke omgeving. Imponeer jouw klanten met de perfecte groene aankleding! Wij voorzien jouw complete bedrijf van (grote) kunstplanten, kunstbomen en opgemaakte potten. Nog meer overtuiging nodig? Lees dan verder en ontdek wat Exclusief Ingericht, met interieurbeplanting op maat, voor jou kan betekenen.

Onze voordelen

Alles is mogelijk

Alles is mogelijk

Onze werkwijze voor interieurbeplanting op maat

Wij zoeken graag naar mogelijkheden op basis van jouw wensen. Een sfeervol voorstel dat bij jouw bedrijf past. We zijn creatief en denken met je mee. Wil je bijvoorbeeld ieder seizoen een vast kunstbloemenpakket? Dat kan. Wij bieden jou een passende oplossing!

Kunstplanten kantoor

01

We bespreken de wensen welke je kenbaar maakt via foto’s, een bouwtekening of op locatie. 

Kunstplant Staghorn

02

We maken een groenplan op maat naar jouw wens, smaak en omgeving.

3B96C8E7-EE31-4C2E-922D-9B439112FA2E-13265-0000063C306A784F

03

We realiseren jouw ideale oplossing. Het genieten kan beginnen!

Topbedrijven

Trouwe klanten

Let's connect

Heb je een vraag of wil je een adviesgesprek inplannen?
Vul onderstaand formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag?

In juni zijn we elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Kom langs en ervaar de kwaliteit in onze inspirerende showroom!

Direct advies