Klik hier voor onze BLACKFRIDAY deals!

Over onze passie en creativiteit

Over Exclusief Ingericht

Exclusief Ingericht is specialist in zijden bloemen en planten. In kwaliteit. In meedenken met de klant en maatwerk. We kijken niet alleen naar wat het beste past tot in detail, maar ook naar wat het meest efficiënt is en past bij de looproutes van jouw personeel of klanten. We houden van korte lijntjes, vernieuwende samenstellingen en een benaderbare opstelling. Wij creëren de meest spraakmakende groenconcepten, dat is wat wij het liefste doen en als geen ander kunnen. 

Wie zijn wij?

Wat ons maakt wie wij zijn?

Als specialist creëren en realiseren, dát is onze kracht.

We begeven ons elke dag in de wereld van afstyling, bijzondere materialen en details. Met talloze topleveranciers zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends in ons vakgebied en de meest bijzondere, verrassende en exclusieve artikelen. We omringen ons met de mooiste producten en creëren daarmee de meest unieke samenstellingen. Daarbij gaan we niet voor gewoon goed, maar voor gedetailleerde perfectie!

"CREËREN VAN UNIEKE SAMENSTELLINGEN"

Over Sophie Buijs

Sophie Buijs is het gezicht achter Exclusief Ingericht. Ze spreekt de taal van haar klanten. Met een achtergrond in de zakelijke markt begrijpt ze als geen ander hoe belangrijk het is een merk tot bloei te brengen en de beleving te versterken. Zelf is ze minstens zo creatief, kleurrijk en spontaan als een exclusief boeket! 

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Bij Exclusief Ingericht houden we van openheid en transparantie. Daarom delen we graag de eerlijke reviews van mensen die je voor gingen.

Echt een aanrader

Een mooi boeket met vaas en zuil geleverd, zeer klant vriendelijk en duidelijk geholpen. Echt een aanrader!

Dhr. Droomers

Ik ben zeer tevreden

Sofie werkt met veel aandacht en zorg voor haar prachtige zijde bloemstukken. Het zijn echt kunstwerken! Ook zijn er diverse mogelijkheden, ze denkt hierin mee wat past bij de klant. De bloemstukken zijn kleurrijk, met liefde samengesteld en indien nodig ook in thema. Ik ben zeer tevreden!

Dhr. Wijnzinnig

Goed geadviseerd

Bedankt Sophie voor de prachtige bloemen en planten. Je hebt ons goed geadviseerd, want ze staan geweldig in onze nieuwe woonkamer! Ook voor op onze toekomstige keuken kom ik graag weer bij je terug.

Mevr. van Vaan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste de inspirerende updates en acties!

Aanmelden nieuwsbrief