Search
Close this search box.
zijden kunstbloemen winkel oss

Dé winkel voor zijden bloemen en kunstplanten van Eindhoven

Ontdek onze inspirerende collectie in Oss!

Woon je in Eindhoven of in deze omgeving? Dan ben je bij Exclusief Ingericht aan het juiste adres voor de mooiste zijden kunstbloemen en kunstplanten! Wij maken we elk Pinterest plaatje waarheid. Onze kunstbloemen en -planten zorgen voor lekker veel groen in huis óf op kantoor en onze prachtige boeketten voor de nodige kleur. In onze winkel in Oss vlakbij Eindhoven hebben we op 120m2 de mooiste collectie kunstplanten en zijde bloemen voor jullie geselecteerd. Onze winkel is gevestigd in Oss nabij Eindhoven en je kan gemakkelijk gratis je auto voor de deur parkeren! Ben je op zoek naar losse zijden bloemen takken of een spraakmakend boeket op maat? Kom dan naar onze showroom in Oss vlakbij Eindhoven en laat je adviseren door onze bloem stylisten. Met meer van 5000 bloemen en meer dan 40 soorten kunstplanten en kunstbomen vinden we altijd een combinatie dat bij je past! Je bent van harte welkom in onze inspirerende winkel aan de Dommelstraat 70 in Oss op slechts 40 minuten rijden van Eindhoven! 

De mooiste zijden kunstbloemen en planten winkel van Eindhoven

Voordelen

76132DEB-6AF3-49F6-AA01-91CCB213FEE1-14209-0000026DF47F6D37
zijden luxe kunstplanten
kunstbloemen oss
Eucalyptus boom

Alles is mogelijk

Bezoek onze inspirerende zijden bloemen en kunstplanten showroom vlakbij Eindhoven

Wij zoeken graag naar mogelijkheden op basis van jouw wensen. Een kleurrijk voorstel dat bij jouw interieur past. Daarbij heb jij de keuze uit een grote collectie potten en planten. In onze inspirerende showroom Oss in de buurt van Eindhoven kun je alle mogelijkheden zien. Met meer dan 5000 zijden kunstbloemen op voorraad en vele zijden kunstplanten zit er zeker ook voor jou de juiste match tussen! Onze bloemstylisten staan voor je klaar met gratis advies en staan letterlijk aan jouw zijde. 

Bij Exclusief Ingericht staat de klant op nummer één, wil je graag komen winkelen buiten de reguliere openingstijden in onze winkel in Oss? Dat kan! Stuur ons een berichtje en wij plannen een personal shopping experience voor je in! Ben jij op zoek naar de mooiste, niet van het echt te onderscheiden zijde kunstbloemen en kunstplanten? Wij zien je graag verschijnen in onze inspirerende winkel in Oss op slechts 40 minuten rijden van Eindhoven.

 

 

Onze voordelen van een specialist op het gebied van kunstbloemen en planten.

Alles is mogelijk

01

Stuur ons een foto van de dode plant of de toekomstige plek voor de zijdenbloemen of kunstplanten. Even snel advies op afstand, lekker makkelijk! Liever de collectie in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Oss, nabij Eindhoven!

02

Wij bieden een aantal geschikte oplossingen aan. We maken een voorstel op maat, naar jouw wens, smaak en passend in jouw omgeving.

03

We realiseren jouw ideale oplossing. Het genieten kan beginnen!

showroom kunstbloemen
zijden kunstbloemen
zijden luxe kunstplanten

Let's connect

Breng voor meer informatie of deskundig advies op maat vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Oss. Je kan jouw ideale bloemstuk of plant dan zelfs direct mee naar huis nemen. Wij zorgen ervoor dat alles matcht tot in elk detail! Vragen? Wij staan letterlijk aan jouw zijde.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag?

Direct advies