Kleur en groen brengen positiviteit

Het is een rare tijd. De afgelopen maanden is er enorm veel gebeurd. De scholen gingen dicht, er was veel onzekerheid en als het niet nodig was, konden we beter niet van huis gaan. Sommige mensen vonden het heerlijk dat ze een stuk minder verplichtingen hadden, dat ze veel tijd met hun gezin door konden brengen en een lege agenda hadden. Andere mensen vonden het juist vreselijk, die lege agenda. Er werd meer eenzaamheid ervaren en natuurlijk ook veel verdriet door getroffen families. Juist in deze tijd vinden wij het daarom extra belangrijk om wat kleur en positiviteit naar binnen te brengen. Zodat elke dag, ondanks alles, toch op zijn beste kunnen begint.

Wat doen kleur en groen?

Volgens kleurentherapeuten hebben we kleuren om ons heen
nodig om gezond en gelukkig te zijn. Kleur en groen brengen positiviteit. De
kleur groen zelf zorgt voor een ontspannen gevoel, geeft energie en frisheid. Omdat het een rustige kleur is, kan het onbeperkt gebruikt worden. Groen staat eveneens voor groei, en in de afgelopen tijd zijn we allemaal gegroeid, ieder op ons eigen vlak. Groen staat precies in het midden van het kleurenspectrum en zorgt daarvoor voor evenwicht en balans. Bovendien staat groen voor verbondenheid. Nou, daar hoeven we verder in deze tijd weinig uitleg bij te geven!

Planten zelf zorgen, ongeacht hun kleur, daarnaast ook voor positiviteit. Ze trekken positieve energie aan en filteren negatieve vibraties uit de lucht, als we de Chinese filosofie Feng Shui mogen geloven. Met planten en bloemen in huis wordt meer geluk, balans en gezondheid ervaren. Vooral gele bloemen doen het goed als het om positiviteit, optimisme en energie gaat. Genoeg redenen dus om meer bloemen en groen in huis te halen!

Nergens omkijken naar

Met een koude winter in het vooruitzicht, denk je misschien niet direct aan een vers boeket bloemen. Want verse bloemen houden niet zo van schommelende temperaturen, van de droge warmte van de verwarming of het winterse koude water uit de kraan. Ze hebben dan extra verzorging nodig en zelfs dan blijven ze minder lang mooi. Gelukkig bieden de boeketten en planten van Exclusief Ingericht uitkomst! Onze zijden bloemen en planten blijven altijd mooi en u heeft er helemaal geen omkijken naar. Ze zijn bovendien nauwelijks van echt te onderscheiden. Dankzij Exclusief Ingericht kunt u dat vrolijke, positieve en optimistische gevoel dag in dag uit ervaren!

Chat openen
Waarmee mogen we u helpen?