Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een onvergetelijke eerste indruk. Hoe doe je dat?

Wist je dat de gedachten bij jouw gasten bij binnenkomst al voor driekwart bepaald worden door de omgeving waarin ze worden ontvangen? Een vriendelijke ontvangst, goede muziek prettige sfeer en een mooie omgeving zijn factoren die hier enorm belangrijk in zijn.

Wij van Exclusief ingericht kunnen hierin een belangrijke bijdrage leveren. Met onze collectie zijden bloemen en planten van de beste kwaliteit en geheel volgens de laatste trends zorgen wij meteen bij binnenkomst er al voor dat jouw gasten zich helemaal happy voelen. Op ieder soort event, groot of klein en waar dan ook.

Wij hechten enorm veel waarde aan duurzaamheid. Het aanschaffen van kwalitatieve zijden bloemen en/of planten is daarom een verantwoorde investering. Zijden bloemen blijven mooi en hebben geen onderhoud nodig.

Wij zijn erg sterk in maatwerk en daardoor is vrijwel alles mogelijk! Van kleine tafelvaasjes tot een groot-groter-groots en indrukwekkend bloemstuk in een mooie pot. Zo krijgt elk event een unieke eyecatcher. Wij werken met verschillende topleveranciers en garanderen doordoor alleen de hoogste kwaliteit. Hierdoor zien de kunstbloemen en planten er niet alleen levensecht uit, maar gaan ze ook écht jaren mee. Gasten een goede indruk en tevreden gevoel geven staat op nummer 1 en daar kunnen wij bij helpen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons lookbook, maak een afspraak of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom. We hebben meer dan 5.000 bloemen op voorraad.

Liever een afspraak bij jou op locatie? Dat kan uiteraard ook. Wij komen graag naar je toen om te kijken wat bij je past. Daarbij gaan we niet voor gewoon goed, maar voor fantastisch. Exclusief ingericht volledig naar jouw wensen!

In juni zijn we elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Kom langs en ervaar de kwaliteit in onze inspirerende showroom!

Direct advies