Exclusief particulier

Nog steeds mooie bloemen en planten als je thuiskomt van vakantie!

Het liefste zou je jouw (vakantie)huis van lekker veel groen voorzien. Dat zorgt direct voor kleur en sfeer! Maar al dat groen onderhouden en in leven houden is een ander verhaal. Een ware uitdaging! Met zijden bloemen en/of kunstplanten hoef je nergens meer naar om te kijken. Deze prachtige bloemen en planten bieden nog veel meer voordelen! Die donkere hoek in huis, dat warme plekje boven de radiator of die paar weken in de zomer dat je op vakantie bent zijn ineens geen enkel probleem meer. Voor zijden bloemen en kunstplanten hoef je geen groene vingers te hebben en geen optimale omstandigheden. Je hebt ineens bloemenzeeën van tijd over!

Bij Exclusief Ingericht maken we elk Pinterest plaatje waarheid. Onze vaste kunstbloemen en -planten zorgen voor lekker veel groen in huis en onze prachtige boeketten voor de nodige kleur. Spraakmakend of juist prachtig ingetogen, speels of strak maar altijd exclusief en stijlvol. Ze worden bovendien inclusief opgemaakte pot of vaas geleverd. Je hebt er dus helemaal geen werk aan, want ook water geven is niet langer nodig. Ze blijven mooi, of je dat nu wilt of niet! 

Onze voordelen

Kostenreductie tot wel 70% ten opzichte van verse bloemen!

Nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Inclusief opgemaakte pot of vaas.

Ervaren bloemstylist voor gratis advies.

Alles is mogelijk

Onze werkwijze voor jouw zijden bloemen en kunstplanten.

Wij zoeken graag naar mogelijkheden op basis van jouw wensen. Een kleurrijk voorstel dat bij jouw interieur past. Daarbij heb jij de keuze uit een grote collectie potten en planten. In onze inspirerende showroom kun je alle mogelijkheden zien. Met meer dan 5000 bloemen op voorraad zit er zeker ook voor jou de juiste match tussen!

‘Hoi Sophie, hier gaat iets niet goed… Heb jij iets fleurigs om deze verloren plant te vervangen? Iets waar je geen groene vingers voor nodig hebt alsjeblieft??’

OVER EXCLUSIEF INGERICHT >

Ons stappenplan

01

Stuur ons een foto van de dode plant of de toekomstige plek voor de zijdenbloemen of kunstplanten. Even snel advies op afstand, lekker makkelijk! We komen natuurlijk ook graag bij je thuis kijken als je dat fijner vindt.

02

Wij bieden een aantal geschikte oplossingen aan. We maken een voorstel op maat, naar jouw wens, smaak en passend in jouw omgeving.

03

We realiseren jouw ideale oplossing. Het genieten kan beginnen!

Heb je een vraag?

Let's connect

Breng voor meer informatie of deskundig advies op maat vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.
Je kan jouw ideale bloemstuk of plant dan zelfs direct mee naar huis nemen.
Wij zorgen ervoor dat alles matcht tot in elk detail! Vragen? Wij staan letterlijk aan jouw zijde.    Waarmee mogen we je helpen?