Exclusief particulier

Nog steeds mooie bloemen en planten als u thuiskomt van vakantie!

Het liefste zou u uw (vakantie)huis van lekker veel groen voorzien. Dat zorgt direct voor kleur en sfeer! Maar al dat groen onderhouden en in leven houden is een ander verhaal. Een ware uitdaging! Met zijdenbloemen en/of kunstplanten heeft u nergens meer omkijken naar. En deze bieden nog veel meer voordelen. Want die donkere hoek in huis, dat warme plekje boven de radiator of die paar weken in de zomer dat u op vakantie bent, zijn ineens geen enkel probleem meer. Voor zijdenbloemen en kunstplanten hoeft u geen groene vingers te hebben en geen optimale omstandigheden. U heeft ineens bloemenzeeën van tijd over!

Bij Exclusief Ingericht maken we elk Pinterest plaatje waarheid. Onze vaste kunstplanten en -bomen zorgen voor lekker veel groen in huis en onze prachtige boeketten voor de nodige kleur. Spraakmakend of juist prachtig ingetogen, speels of strak maar altijd exclusief en stijlvol. Ze worden bovendien inclusief opgemaakte pot of vaas geleverd. U heeft er dus helemaal geen werk aan, want ook water geven is niet langer nodig. Ze blijven mooi, of u dat nu wilt of niet! 

Onze voordelen

Kostenreductie tot wel 70% t.o.v. verse bloemen!

Nauwelijks van echt te onderscheiden zijdenbloemen en kunstplanten

Inclusief opgemaakte pot of vaas

Ervaren bloemstylist voor gratis advies

Alles is mogelijk

Onze werkwijze voor uw zijdebloemen en kunstplanten

Wij zoeken graag naar mogelijkheden op basis van uw wensen. Een kleurrijk voorstel dat bij uw interieur past. Daarbij heeft u de keuze uit een grote collectie potten en planten. In onze inspirerende showroom kunt u alle mogelijkheden zien. Met meer dan 5000 bloemen op voorraad zit er ook voor u de juiste match tussen. 

‘Hoi Sophie, hier gaat iets niet goed… Heb jij iets fleurigs om deze verloren plant te vervangen? Iets waar je geen groene vingers voor nodig hebt alsjeblieft??’

OVER EXCLUSIEF INGERICHT >

Ons stappenplan

01

Stuur ons een foto van de dode plant of de toekomstige plek voor de zijdenbloemen of kunstplanten. Even snel advies op afstand, lekker makkelijk! We komen natuurlijk ook graag bij u thuis kijken als u dat fijner vindt.

02

Wij reageren met een aantal geschikte oplossingen. We maken een voorstel op maat, naar wens, smaak en omgeving.

03

We realiseren uw ideale oplossing. Het genieten kan beginnen!

Heeft u een vraag?

Let's connect

Breng voor meer informatie of deskundig advies op maat vrijblijvend een bezoek aan onze showroom.
U kunt uw ideale bloemstuk of plant dan zelfs direct mee naar huis nemen.
Wij zorgen ervoor dat alles matcht tot in elk detail! Vragen? Wij staan letterlijk aan uw zijde.    Waarmee mogen we u helpen?