zijde bloemen

Kunstbloemen op kantoor

Kunstbloemen op kantoor


Het gebruik van kunstbloemen in kantoren in plaats van echte bloemen wordt steeds populairder.

Een boeket bloemen fleurt iedere kantoorruimte helemaal op. Bij elk interieur kunt u het perfecte boeket kunstbloemen vinden, die perfect past bij de leefruimte. Kunstbloemen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren.


4 redenen om kunstbloemen op kantoor te zetten

1. Kunstbloemen hebben vrijwel geen onderhoud nodig

Een groot voordeel van kunstbloemen is dat u geen tijd hoeft te besteden aan onderhoud. Kunstbloemen hebben geen water nodig en u hoeft ze niet te verzorgen. De kunstbloemen kunnen op elke plek op het kantoor staan en u hoeft geen rekening te houden met de lichtinval. U hoeft de kunstbloemen enkel een paar keer per jaar schoon te maken en af te stoffen met een droge doek.


2. Kunstbloemen gaan met de tijd mee

Kunstbloemen gaan járen mee. De materialen waarvan kunstbloemen zijn gemaakt zijn duurzaam en sterk. U kunt ervoor kiezen om elk seizoen een nieuw boeket aan de schaffen en elke keer voor diversiteit op uw kantoor gaan. Ook blijft de kleur van de kunstbloemen na al die jaren heel mooi.


3. Kunstbloemen zijn niet meer van echt te onderscheiden

Vroeger was het heel gemakkelijk om te zien of een boeket bloemen echt of nep was. Tegenwoordig worden kunstbloemen van hele goede materialen gemaakt zoals zijde, waardoor de bloemen 100% echt lijken. Geen klant zal zien dat het echte of nepbloemen zijn.

4. Kunstbloemen kosten veel minder dan echte bloemen

Het lijkt alsof de aanschaf van kunstbloemen duurder is, maar kunstbloemen verdienen zichzelf razendsnel terug. Om altijd één boeket op tafel te hebben staan moet je jaarlijks toch zo’n 25 boeketten bloemen kopen. Kunstbloemen verdienen zich daarom sneller terug. Ze gaan jaren mee en bieden veel mogelijkheden om met elkaar te combineren. Zo creëer je elk seizoen een nieuw boeket. En als je iets nieuws wilt hoef je maar enkele bloemen te vervangen en het lijkt alsof je een heel nieuw boeket hebt staan.

First impression

Voor klanten is het natuurlijk het belangrijkst om een goede indruk te krijgen. Daarbij hoort een mooie omgeving en kantoor. Het is niet alleen belangrijk voor klanten, maar ook voor medewerkers die een fijne werkplek ervaren. Je wil natuurlijk niet dat er een klant binnenkomt en er een onverzorgd boeket bloemen staat. Kunstbloemen zijn hierbij de oplossing. Het is altijd mooi, fris en kleurrijk als je het kantoor binnen komt lopen.

Exclusief ingericht biedt een breed assortiment aan kunstbloemen aan. De boeketten worden op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u een boeket meeneemt die helemaal naar uw smaak is. Benieuwd naar wat voorbeelden? Neem een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op.

Andere berichten

Roomdivider kunstplanten

Het combineren van roomdividers en kunstplanten is een slimme manier om ruimte te optimaliseren in verschillende soorten ruimtes, waaronder kantoren, openbare plaatsen, winkels en...

Hangplanten op kantoor

Het gebruik van hangplanten in een kantoor biedt tal van voordelen en kan de algehele kantooromgeving op verschillende manieren verbeteren: Kortom, het gebruik van...

Bewaar zijden bloemen op een koele, droge plaats om verkleuring en beschadiging te voorkomen. Het is het beste om ze in een doos of...