Past jouw interieur nog wel bij de woonstijl van je dromen?

Tijdens de pandemie hebben we met z’n allen veel tijd in en rondom huis doorgebracht. Thuiswerken werd de nieuwe norm, de pakketbezorgers werden goede kennissen en zonnige droomvakanties werden nog even uitgesteld; Playa del Achtertuin it was!

Met al die tijd in huis is het niet zo gek als je jezelf op een gegeven moment vragen begint te stellen als: “Wat vind ik eigenlijk van mijn interieur? Past de inrichting nog wel bij mijn stijl en woonwensen? Hoe kan ik wat meer warmte brengen in huis? En hoe kan ik mijn interieur zo indelen dat ik tussen alle elementen meer eenheid creëer?”. Heeft de thuisquarantaine je niet die vragen doen stellen, dan is het wel de huidig woningmarkt die je aan het denken zet. Met het lage woningaanbod en de hoge verkoopprijzen, kan het voor sommige uitkomst bieden om de aankoop van het droomhuis tijdelijk uit te stellen en de inrichting flink onder handen te nemen. Laat Sophie Buijs en interieurstyliste Veerle van der Maazen je hier nu bij kunnen helpen!

Met onze expertise en jaren aan ervaring hebben wij in 2022 besloten onze krachten te bundelen en op maat gemaakte interieurdesigns te ontwerpen met als doel om van ieder huis een thuis te maken.  Hoe we dit doen? Door een inrichting voor jou samen te stellen en af te stijlen die is afgemeten aan jouw persoonlijkheid, wensen en leef-, werk- en woonstijl. Met sprekende kleurcombinaties, kwalitatief hoogwaardige materialen en onmisbare accessoires, geven wij jouw woning van A tot Z een make-over waarmee de potentie van iedere leefruimte ten volste wordt benut. Zo schetst Veerle met haar interieurontwerp de scene en zet Sophie, met haar assortiment van meer dan 5000 verschillende zijden bloemen en planten, het puntje op de i’s van ‘interieur’. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak met elkaar in te plannen.

Stap 2: Afspraak aan huis. Sophie en/of Veerle komt bij je langs om met elkaar kennis te maken, jouw woonwensen in beeld te brengen en de woning/ desbetreffende ruimtes te bespreken. (Duur: 60 minuten).

Stap 3: Wij gaan voor u aan de slag! Wij gaan speciaal voor u op zoek naar passende items voor u en uw woning. 

Stap 4: Last but certainly not least: afstyling aan huis! Deze dag wordt een feestje, want jouw woonwensen worden toch nu echt werkelijkheid. Wij zetten de accessoires, bloemen- en plantontwerpen en meubels op de juiste plek en doen nog een laatste finishing touch.

Stap 5: Het woonplezier kan beginnen!

ACTIE: Meld je aan in oktober (woonmaand) en ontvang tijdens ons huisbezoek een gratis kleur/behang advies t.b.v. de desbetreffende ruimtes. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek!

Veerle & Sophie

KLAAR VOOR UW DROOM INTERIEUR? 

LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.

[contact-form-7 id="17555" title="Contact-2022"]