Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het kiezen voor kantoorplanten biedt diverse voordelen die bedrijven in staat stellen om een groene en onderhoudsvriendelijke werkomgeving te creëren.

Deze kunstplanten brengen niet alleen een groene frisse sfeer mee op kantoor, maar bieden ook praktische voordelen ie het welzijn van de werknemers en de algehele sfeer in het kantoor verbeteren. kunst kantoorplanten vragen weinig tot geen onderhoud. In tegenstelling tot levende planten hebben ze geen behoefte aan water of specifieke lichtomstandigheden. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven waar tijd en middelen voor plantenzorg beperkt zijn. 


Kantoorplanten kunnen in elke ruimte geplaats worden denk hierbij aan vergaderzalen, werkruimtes, kantines. Bij iedere ruimte kun je een anderen plant plaatsen er zijn zoveel verschillende soorten, dat er zeker een uitspringt die er prachtig zal staan. Een aangename en groene werkomgeving heeft positieve effecten op de productiviteit van werknemers. Het hebben van kantoorplanten van kunst draagt bij aan een positief imago en kan de algehele werksfeer verbeteren. Een groene omgeving kan de creativiteit van werknemers stimuleren. Kunstplanten bieden een afwisseling en creëren een inspireerde sfeer die bevorderlijk is voor innovatieve ideeën en oplossingen.

Het hebben van kunstplanten in gemeenschappelijke ruimtes kan een gevoel van teamgeest en samenwerking bevorderen. Planten creëren een gezellige sfeer die de interactie tussen werknemers kan stimuleren. Het aanschaffen van nepplanten is wat hoger in prijs dan echte planten, maar kunstkantoorplanten gaan vele langer mee dan echte planten, dan is de prijs dus uiteindelijk ook veel lager omdat kunstkantoorplanten niet snel vervanging nodig hebben..

In juni zijn we elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Kom langs en ervaar de kwaliteit in onze inspirerende showroom!

Direct advies