Wedden dat je verliefd wordt op onze tulpenboeketten!

De tulp, symbool voor toewijding én voor liefde. Niet voor niets hebben we de tulp omarmd als onze nationale bloem. Reden genoeg om een toffe collectie tulpenboeketten samen te stellen. Van de allermooiste kwaliteit
kunstzijde, voor een duurzame en blijvende schoonheid.

Een oogstrelende uitstraling.

Onze tulpenboeketten zijn al mooi van zichzelf. Samen met een prachtige vaas worden onze boeketten echter ware eyecatchers die jouw interieur een oogstrelende uitstraling geven.

Neem snel een kijkje op onze webshop en laat je verleiden door een prachtig tulpenboeket van kunstzijde.

Tulpenseizoen

Waar komen kunsttulpen vandaan?

De meeste mensen die aan Nederland denken, denken aan tulpen. Dat is niet zo gek, Nederland staat in de top van de tulpen industrie met de vele tulpenvelden en kwekerijen. Kunsttulpen zijn bloemen die officieel behoren tot de leliefamilie. Het woord tulp komt van het Turkse woord voor tulband ook wel tulipa genoemd. Men denkt dat dit woord is ontstaan, omdat de vorm van de bloem iets weg heeft van een tulband. Ook werd de tulband vaak versierd met een tulp.

Weetjes over tulpen:

Nederland is HET land voor de tulpen industrie. Nederland exporteert jaarlijks bijna 2,5 miljard tulpenbollen naar het buitenland. Nederland staat hier op nummer 1, vanwege de grond die ons land heeft om op te telen. Tulpen zijn er in bijna alle kleuren. Groen, geel, rood, oranje, roze, paars en nog veel meer.

Tulpen worden verdeeld in verschillende groepen. Er zijn bijvoorbeeld enkele, dubbele, leliebloemige, botanische en gefranjerde.

Onderhouden van een kunsttulp:

Het onderhouden van een kunsttulp is makkelijker dan het onderhouden van een echte tulp. Het is belangrijk om de tulp eens in de zoveel tijd af te stoffen, verder heeft de bloem geen onderhoud nodig. Ideaal toch?! Je hoeft geen rekening te houden met de plek waar je de tulp neerzet. De tulp kan tegen daglicht en heeft geen
voeding nodig. 

Met fleurige groet,
Sophie Buijs – Oprichter en eigenaar van Exclusief Ingericht

Wat leuk om jouw aandacht te hebben. Met mijn bedrijf Exclusief Ingericht voeg ik een stukje design en schoonheid toe aan iedere ruimte en interieur. Met een zorgvuldige geselecteerde collectie kunstbloemen
en kunstplanten. Van de allerbeste kwaliteit, uniek in hun soort, met de allermooiste uitstraling. Voor een blijvend onderhoudsvrij resultaat. Wil je weten hoe we jouw ruimte of interieur een stukje mooier kunnen maken? Aarzel niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies.