Kunstbloemen

Aankleding vakantiewoning

Je maakt van jouw vakantiehuis pas echt een thuis als je er je eigen draai aan geeft.

Het is fijn als het vakantiehuis er stijlvol en verzorgd uitziet. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor eventuele gasten. Daarom is het belangrijk om te beginnen met de aankleding en een bepaalde stijl te gebruiken. Later ga je accessoires toevoegen in de woning.

Aankleding begint vaak bij een kleurtje op de muur, een goede vloer en meubels. Dit is de basis, maar om een bepaalde indruk achter te laten bij gasten gaan mensen toch vaak nog een stapje verder. Denk hierbij aan accessoires zoals een prachtige bos bloemen, die maken de inrichting van de woning helemaal af.

Vaak kiezen mensen voor één bepaalde stijl in huis. Denk aan industrieel, retro, Scandinavisch of ze kiezen voor een zacht kleurig interieur. Voor elke stijl zijn er passende accessoires te vinden.
Een bepaald seizoen speelt heel erg mee met de accessoires die je in huis haalt. Bij Exclusief Ingericht zijn we hierop ingespeeld. In het najaar kunt u gaan voor een najaars boeket en in het voorjaar kan je gaan voor een voorjaars boeket. De boeketten zijn heel makkelijk te verwisselen in de vazen. Je kunt het najaars boeket in het voorjaar heel gemakkelijk opbergen en weer tevoorschijn halen als het nodig is. Stof het boeket even af met een droge doek of zet de föhn op de laagste en koudste stand tot het stof er vanaf is. Zo heb je binnen enkele minuten een heel nieuw boeket staan!


Exclusief ingericht heeft dé perfecte oplossing voor een ware eyecatcher in de woning. Een mooi kleurrijk boeket met een luxe vaas of een grote pot met een van de vele kunstplanten die Exclusief ingericht aanbied. Voor elke stijl kan er een boeket samengesteld worden. Geef je wensen door een wij zorgen voor een prachtig boeket.

Andere berichten

Kunstbloem

Een bloeiende beleving: Ontdek de pracht van kunstbloemen en kunstplanten in onze showroom In de wereld van interieurdecoratie wordt de charme van kunstbloemen en...

Grote kunstplanten

Groots Genieten: De Weelde van Grote Kunstplanten in je Interieur Grote kunstplanten hebben de laatste jaren een opmerkelijke opmars gemaakt in de wereld van...

Zijden kunstbloemen

Zijden bloemen hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke comeback gemaakt in de wereld van interieurdecoratie en geschenkartikelen. Hoewel niets de frisheid en geur van...