Search
Close this search box.

Hallo Valentijn, waarmee verras jij je geliefde?

Over een kleine week is het alweer Valentijnsdag. Dé dag om even extra stil te staan bij degene die ervoor zorgt dat je leven nog net wat leuker wordt.

 

Als je nog niet weet waarmee je jouw Valentijn gaat verrassen, dan hebben wij voor jou de oplossing. Een exclusief samengesteld boeket, van de allerbeste kwaliteit kunstzijde, helemaal volgens de laatste trends en die net als de liefde voor eeuwig mooi blijft.

 

Bestel je Valentijnscadeau vandaag of morgen online op de shop, zodat het boeket op tijd bij je bezorgd wordt en jij je Valentijn (ofjezelf) ermee kan verrassen.

 

Wil je je boeket direct meenemen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gezellig langs in onze inspirerende showroom in de Dommelstraat 70 in Oss.

Valentijnsvoordeel!

Speciaal voor Valentijn hebben we een leuke actie bedacht! Je ontvangt direct een waardebon ter waarde van 14% van je aankoopbedrag. Deze waardebon kan jij of je geliefde besteden bij een volgende bestelling bij ons
in de showroom of op de webshopVergeet niet om bij de opmerking te vermelden dat het om een Valentijnscadeau gaat, dan pakken wij het met extra liefde voor je in!

 

Happy Valentine!

Direct advies