Zijn zijden bloemen allergievrij?

Ja, zijden bloemen veroorzaken over het algemeen geen allergieën, omdat ze geen pollen of geuren afgeven zoals echte bloemen dat doen. Ze zijn daarom een goede keuze voor mensen met allergieën.

Hoe lang gaan kunstplanten mee?

De levensduur van kunstplanten varieert afhankelijk van de kwaliteit en de omgevingsomstandigheden. Hoogwaardige kunstplanten kunnen vele jaren meegaan zonder hun uiterlijk te verliezen.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Jazeker! Wij verzenden ook naar het buitenland. Bij de checkout kan je het gewenste land selecteren, staat jouw land er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het op de juiste bestemming wordt geleverd.

Waarom zou ik hangplanten van kunst verkiezen boven echte planten?

Kunstmatige hangplanten hebben enkele voordelen ten opzichte van echte planten. Ze vereisen geen water, zonlicht of speciale zorg, en ze verwelken niet of verliezen hun bladeren. Dit maakt ze ideaal voor mensen zonder groene vingers of voor ruimtes met weinig licht.

Kunnen hangplanten van kunst buiten worden gebruikt?

Hangplanten van kunst zijn meestal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Als ze buiten worden gebruikt, kunnen ze door blootstelling aan weersinvloeden en UV-licht na verloop van tijd vervagen of beschadigd raken. Er zijn speciale hangplanten die UV bestendig zijn, neem daarvoor contact met ons op!

Zijn kunst hangplanten een duurzame keuze?

Kunstmatige planten kunnen een duurzamere keuze zijn dan echte planten, vooral als je moeite hebt om echte planten in leven te houden i.v.m. bijvoorbeeld het daglicht. Ze gaan lang mee en vereisen geen extra middelen zoals water of meststoffen.