Hangplanten

Heb je een kantoor waar geen pot geplaatst kan worden? Of mag de ruimte speelser worden aangekleed omdat alles zich afspeelt op dezelfde hoogte? Dan zijn hangplanten de perfecte oplossing! Hangplanten in de kantine of in de vergaderruimte, hangplanten kunnen overal en in vele maten geplaatst worden. Doordat hangplanten weinig plaats in beslag nemen kunnen ze vrijwel overal geplaatst worden niemand zal zien dat het kunst hangplanten zijn!

Kunst hangplanten op kantoor

Hangplanten, de planten van de eindeloze variaties! Hangplanten zijn niet meer weg te denken in ons interieur en op het kantoor! Wij hebben de mooiste kwaliteit hangplanten voor jullie geselecteerd waarmee je op iedere denkbare plek groen kunt plaatsen. Op het balkon van een hotel tot aan een restaurant, ze nemen weinig plaats in beslag en brengen kunstplanten direct de juiste warme sfeer.  Plaats een hangplant in het trappengat, toilet of op die hoge kast, het neemt weinig ruimte in beslag en brengt direct sfeer in de ruimte. Kunstplanten plaatsen wij ook in horeca gelegenheden waar behoefte is aan sfeer zonder daarvoor ruimte in te moeten leveren. Door het adviseren van de juiste pot en de plaatsing van kunstplanten op verschillende hoogtes zetten wij samen met jullie de gewenste sfeer neer.

Kunstplanten verzorgen

Hoewel kunstplanten weinig onderhoud nodig hebben, is het belangrijk om ze af en toe schoon te maken om stof en vuil te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een zachte doek of een stofdoek. Je kunt ook een lichte reinigingsoplossing gebruiken om hardnekkig vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat je de reinigingsinstructies van de fabrikant volgt om ervoor te zorgen dat je jouw kunstplanten niet beschadigt.

Als je kunstplanten buiten wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je kunstplanten kiest die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze kunstplanten zijn bestand tegen de elementen en kunnen lang meegaan, zelfs bij blootstelling aan zonlicht, regen en wind. Houd er rekening mee dat kunstplanten die buiten worden gebruikt, mogelijk vaker moeten worden schoongemaakt vanwege de blootstelling aan stof en vuil.

Meest gestelde vragen

Kunstmatige hangplanten hebben enkele voordelen ten opzichte van echte planten. Ze vereisen geen water, zonlicht of speciale zorg, en ze verwelken niet of verliezen hun bladeren. Dit maakt ze ideaal voor mensen zonder groene vingers of voor ruimtes met weinig licht.

Hangplanten van kunst zijn meestal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Als ze buiten worden gebruikt, kunnen ze door blootstelling aan weersinvloeden en UV-licht na verloop van tijd vervagen of beschadigd raken. Er zijn speciale hangplanten die UV bestendig zijn, neem daarvoor contact met ons op!

Kunstmatige planten kunnen een duurzamere keuze zijn dan echte planten, vooral als je moeite hebt om echte planten in leven te houden i.v.m. bijvoorbeeld het daglicht. Ze gaan lang mee en vereisen geen extra middelen zoals water of meststoffen.

Voor onze webshop producten is dit mogelijk, voor custom-made producten helaas niet. Wil je een product retourneren? Neem dan contact met ons op.

Producten die op voorraad zijn worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Vraag en antwoord

Onze trouwe klanten

Deze bedrijven kozen voor ons

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Bij Exclusief Ingericht houden we van openheid en transparantie. Daarom delen we graag de eerlijke reviews van mensen die je voor gingen.

Echt een aanrader

Een mooi boeket met vaas en zuil geleverd, zeer klant vriendelijk en duidelijk geholpen. Echt een aanrader!

Dhr. Droomers

Goed geadviseerd

Bedankt Sophie voor de prachtige bloemen en planten. Je hebt ons goed geadviseerd, want ze staan geweldig in onze nieuwe woonkamer! Ook voor op onze toekomstige keuken kom ik graag weer bij je terug.

Mevr. van Vaan

Ik ben zeer tevreden

Sofie werkt met veel aandacht en zorg voor haar prachtige zijde bloemstukken. Het zijn echt kunstwerken! Ook zijn er diverse mogelijkheden, ze denkt hierin mee wat past bij de klant. De bloemstukken zijn kleurrijk, met liefde samengesteld en indien nodig ook in thema. Ik ben zeer tevreden!

Dhr. Wijnzinnig

Meer weten over hangplanten? Lees onze blogs!

Hangplanten op kantoor

Het gebruik van hangplanten in een kantoor biedt tal van voordelen en kan de algehele kantooromgeving op verschillende manieren verbeteren: Kortom, het gebruik van...

Philodendron hangplant

Groen Boven Je Hoofd: De Magie van Hangplanten Wanneer je denkt aan het verfraaien van je huis of kantoor met groen, denk je waarschijnlijk...

Hangplanten

Hangplanten! Dacht jij dat je geen plekje meer kon vinden in huis voor een kunst kamerplant? Het lijkt misschien zo, maar voor een kamerplant...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste de inspirerende updates en acties!

Aanmelden nieuwsbrief